نخستین جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه 2 کشور امروز با حضور دکتر مهدخت بروجردی مشاور وزیر و مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور، ریاست دانشگاه علوم کشاورز گرگان، مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه 2 کشور و جمعی از دانشجویان امروز در تالار خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.
در این جشنواره حدود 400 اثر در دو بخش رسانه ها و روابط عمومی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود که دو اثر اکرم مهدوی، مدیریت پایگاه خبری تحلیلی دانشجو سلام و فعال رسانه ای استان گلستان به عنوان آثار برگزیده از سوی روابط عمومی وزارت علوم انتخاب و لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به وی اهداء شد.
گفتنی است: مهدوی پیش از این نیز در جشنواره رسانه ای بسیج رسانه استان گلستان نیز به عنوان خبرنگار برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفته بود.
انتهای پیام/
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد